Vores historie - grundlagt i 1939

Malerfirmaets historie begyndte tilbage i 1939, da Malermester Hugo Nielsen overtog J. B. Brøndum Møllers malervirksomhed og hermed startede eget malerfirma i Korsør. Siden overtog hans søn, Jørgen Nielsen, der fortsatte som selvstændig malermester med firma under eget navn. Med Malerfirma Nielsen & Strate er vi nu i 3. generation repræsenteret af Henrik Nielsen - Jørgen Nielsens søn. Der er desuden skabt mulighed for en 4. generation i malerfirmaets historie, da Henrik Nielsens svigersøn Mikki Lundemann Dahl Christensen i 2020 er trådt ind i firmaet.

 

Malerfirmaets historie om Hugo Nielsen og malerne

1939

Hugo Nielsen startede som malermester i 1939 i Korsør, og overtog den kendte J. B. Brøndum Møllers malervirksomhed. Malermester Hugo Nielsen ses på billedet yderst til venstre.

1951

Hugo Nielsens søn, Jørgen Nielsen, kom i lære i malerfirmaet i 1951.

Jørgen Nielsen i lære som maler
Malerfirmaets historie om Malermester Jørgen Nielsen Korsør

1963

Jørgen Nielsen blev i 1963 selvstændig malermester i Korsør med firma under eget navn. Han delte dog stadig værksted med sin far på Torvet 4 i Korsør.

1978

Jørgen Nielsen udvider i 1978 forretningen med farvehandlen Flügger Byggefinish på Møllevangen 30 i Korsør. Han samlede dermed både malerfirma og farvehandel under samme tag. På Møllevangen 30 finder du i dag stadig Flügger Farver HN Korsør og Malerfirma Nielsen & Strate.

Flügger Byggefinish Jørgen Nielsen Korsør
Malerfirmaets historie om Flügger Farver HN Korsør

1999

Efter en årrække som ansat i Jørgen Nielsens malerforretning overtog Henrik Nielsen, søn af Jørgen Nielsen, ledelsen af farvehandlen Flügger Farver i 1999.

2008

Stafetten blev igen overdraget til næste generation i 2008, hvor Jørgen Nielsen gav penslen videre. I forlængelse af dette indgik Malermester Rico Strate og Henrik Nielsen et samarbejde og dannede sammen Malerfirma Nielsen & Strate.

Jørgen Nielsen giver stafetten videre til sin søn
Malerfirmaets historie om Mikki Lundemann Dahl Christensen Korsør

2020

Mikki Lundemann Dahl Christensen træder ind i firmaet i 2020. Med Mikki på holdet er der mulighed for 4. generation af malerfirmaets historie, da Mikki er svigersøn til Henrik Nielsen.

Se udvalgt malerarbejde

Vi beskæftiger os med alle typer af malerarbejde for boligselskaber, offentlige institutioner, private og erhvervskunder i Korsør og omegn.