Maler i Kalundborg

Maler i
Kalundborg

Skal du bruge en erfaren maler i Kalundborg? Så er du kommet til det rette sted. Hos Malerfirmaet Nielsen & Strate møder du et professionelt og rutineret malerfirma i Kalundborg, som har mere end 50 års erfaring i branchen. Det har givet os en solid erfaring indenfor alle former for malerarbejde og gjort os i stand til at se muligheder i projekter. Vi har altid sans for detaljen, når vi udfører et stykke arbejde.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder og vores opgaver, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit kommende malerprojekt.

Den rette maler i Kalundborg
Din maler

Høj kvalitet gennem 3 generationer

Malerfirmaet Nielsen og Strate har rødder helt tilbage i 1930’erne og har siden da formået at levere kvalitetsarbejde til vores kunder gennem tre generationer. Vores mange år indenfor feltet har givet os en god forståelse for, hvad det kræver at levere et professionelt og veludført resultat til både vores private- og erhvervskunder.

Vi ved, at tryghed er en central faktor, når man skal vælge et malerfirma til at varetage en kommende opgave. Derfor sørger vi altid for at gøre hele processen så gennemsigtig som muligt. Dette inkluderer både pris, som vi aftaler på forhånd, samt arbejdsprocesser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og det er vores vigtigste opgave, at levere et resultat, som du er glad og tilfreds for.

Skal vi være din nye maler i Kalundborg?

Maler i Kalundborg maler en væg.

Vi udfører alle maleropgaver

Vores mange års erfaring indenfor branchen har gjort os bekendte med alle former for malerarbejde, hvilket gør os i stand til at varetage alt lige fra større erhvervsopgaver til mindre private opgaver. Om end din opgave omhandler tapetsering og maling af vægge og loft eller malerarbejde ved nybyggeri og større renoveringer, står vi parate til at hjælpe dig og levere et professionelt og holdbart resultat.

Hvis du har et større projekt, som du ønsker vores syn på, er du velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder med glæde rådgivning og hjælp til nye projekter. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du omfattet vores garantiordning – Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Læs mere om garantiordningen lige her.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til dit malerprojekt – det gælder både større og mindre malerprojekter.  

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 61 28 30 26, du kan sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre om dit malerprojekt! 

Malerarbejde i Kalundborg og omegn
Sans for detaljen

Et malerfirma til alle behov

Vi forstår, at alle kunder har forskellige behov, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af maleropgaver i Kalundborg. Vi har erfaring med alt fra almindelige maleropgaver til specielle teknikker som f.eks. airless sprøjtemaling og strukturmaling.

Vi finder altid den bedste løsning til dit projekt uanset hvad det er. Se hvilke områder, vi er specialiseret i herunder.

Vi kan bl.a. stå for:
Realisér dit malerprojekt med hjælp fra en kompetent maler

Skal vi være din maler i Kalundborg?

Hos Malerfirmaet Nielsen & Strate står vi altid parat til at tilbyde rådgivning og vejledning på alle former for malerprojekter. Det er vores opgave at finde den bedst mulige løsning til dit projekt, og det gør vi ved at lytte til dine ønsker og behov gennem hele processen.

Vi har fast base i Korsør men udfører malerarbejde på hele Sjælland. Så har du brug for en maler i Slagelse, Skælskør eller måske Kalundborg? Så er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os