Malere fra Nielsen Strate står foran firmabil

Din maler i
Slagelse

Er du på udkig efter en professionel maler i Slagelse? Så er du kommet til det rette sted. Vi er et erfarent malerfirma, som har været i branchen gennem mange år. Vi har en team af dygtige malere, malersvende og lærlinge, som alle har faglig stolthed, og står klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde.

Vi har sans for detaljen og ser mulighederne. Vi er optimistiske, men også realistiske, så du får det resultat, som du drømmer om.

maler-hvid-vaeg-med-malerrulle
Din maler

Malerfirma gennem 3. generationer

Er du træt af kedelige vægge og farveløse rum? Søger du et malerfirma med erfaring, professionalisme og en passion for farver? Så behøver du ikke lede længere!

Vores malerfirma har rødder helt tilbage til 1930’erne, og vi har derfor mange års erfaring indenfor branchen. Hos Malerfirma Nielsen & Strate forsøger vi altid at gøre hele processen så gennemsigtig som muligt, både priser og arbejdsprocesser. Vi ved, hvad der kræves for at levere kvalitetsarbejde til vores privat- og erhvervskunder.

Vi tager stor stolthed i vores håndværk, og det skinner igennem i hvert eneste projekt, vi påtager os. Vores trofaste kunder vender tilbage gang på gang, fordi de ved, at vi leverer kvalitet, der holder.

Skal vi være din nye maler i Slagelse? Så ring endelig på telefon 61 28 30 26.

Malerarbejde i Slagelse

Maler til alt slags malerarbejder nær Slagelse

Uanset hvilken type malerarbejde du har brug for hjælp til, står vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører alt lige fra mindre opgaver såsom tapetsering og maling af vægge og loft, til større opgaver såsom malerarbejde ved nybyggeri og større renoveringer. 

Har du et større projekt, som du gerne vil have vores syn på? Endelig kontakt os, vi står altid klar til at rådgive og tage fat på nye udfordringer.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du desuden omfattet vores garantiordning – Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhvervskunder – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Maler i Kalundborg maler en væg.
Få hjælp af en maler i Slagelse med stor erfaring

Få en maler med mange specialer

Hos Malerfirmaet Nielsen & Strate er intet malerprojekt for lille eller for stort. Hvis du er i tvivl, om vi er de rette til at varetage dit projekt, så lad os tage en uforpligtende samtale. Se vores specialeområder i oversigten nedenfor. 

Vi udfører blandt andet:
Professionel maler gennem 3 generationer

Skal vi tage en samtale om dit malerprojekt?

Vi tilbyder også rådgivning og vejledning til vores kunder, så du kan få den bedst mulige løsning for dit malerarbejde. Vi lytter til dine ønsker og behov, og vi sørger for at levere et færdigt resultat, som du kan være stolt af.

Hvis du har brug for hjælp til dit malerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os. Vores maler står klar til at hjælpe dig med dine maleropgaver i Slagelse og omegn. Du kan kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at stå for dit malerarbejde i Slagelse eller omegn! 

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os