Maling af loft på Sjælland

Maling af loft på Sjælland

Søger du en professionel maler til maling af dit loft? Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi over 80 års erfaring inden for malerfaget, og vi tager os af alle slags maleropgaver. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit malerprojekt.

Malerarbejde på loft
Loft

Kvalitetsorienteret maling af loft uden striber

Malerarbejde på loft kan være fysisk anstrengende og kræver både præcision og det rette malerudstyr for et pænt resultat. Hvis loftet ikke skal være fyldt med malerstriber er der nogle ting, man skal være opmærksom på.

For det første skal der bruges en god kvalitetsmaling, som er mat, så vindueslys i rummet ikke giver genskin i loftet. Herudover skal man være opmærksom på kalk og kridt på loftet, som kan være vanskeligt at håndtere. Maling af loftet skal foregå med stor præcision, så rullespor, klatter, penselspor og “helligdage” ikke forekommer.

Vil du være helt sikker på et tilfredsstillende resultat, kan det betale sig at få hjælp fra en professionel maler, når du skal have malet dit loft.

Maler til maling af loft
Professionelt malerarbejde uden striber

Maling af loft til kip og loft til stuk

Bor du i en bolig med særlige udformninger som kip eller stuk i loftet, kræver det særlig håndtering og grundighed, når loftet skal males.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi den nødvendige ekspertise og det rette udstyr til at udføre maling af loft i topkvalitet – også når der er tale om loft til kip og stuklofter.

Vi sikrer et flot resultat hver gang med respekt for loftets detaljer. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du også ordentlig sikret – vi er nemlig medlem af Danske Malermestres garantiordning.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Derfor skal du vælge en professionel maler

Hvis du vil undgå bekymringer og udfordringer i forbindelse med maling af loft, skal du vælge en professionel fagperson til arbejdet. Med en erfaren maler til maling af loft, vil du opnå det bedste resultat.

Malerfirma Nielsen & Strate har bred erfaring med maling af loft og kan give dit loft en forvandling – uanset om der er tale om maling af træloft, gipsloft eller loftbrædder. Få hjælp af vores maler på hele Sjælland.

Malerfirma til malerarbejde på loft
Miljørigtigt maling

Få hjælp til maling af loft

Vil du have hjælp af en professionel maler til maling af dit loft? Hos Nielsen & Strate er vi eksperter, og med vores viden og erfaring finder vi den helt rigtige løsning til dig. Vi tilbyder også maling af vinduer, vægge og spartling.

Du kan læse meget mere om vores historie her.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud på dit projekt. Du er også velkommen til at give os et kald, så kommer vi forbi og tager en snak om dine maleropgaver.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os