Om Malerfirma Nielsen & Strate

Om malerfirma Nielsen & Strate

Malerfirma Nielsen & Strate er et professionelt malerfirma med hovedsæde i Korsør. Vi er specialister i alt slags malerarbejde og har mange års erfaring i at hjælpe kunder med både store og små maleropgaver.

Familieejet malerfirma gennem 3. generationer

Siden 1939 har samme familie stået bag Malerfirma Nielsen & Strate, og vi er nu 3. generation, der driver firmaet videre med samme udgangspunkt, som vi startede. Vi ønsker at levere kvalitets malerarbejde med fokus på vores kunders behov og ønsker.

Vores team består af et hold af professionelle malere og lærlinge, der alle står klar til at udføre et solidt og godt stykke håndværk. Herudover samarbejder vi med en række andre håndværkere, hvis du har brug for en fuldkommen renovering af din bolig.

Vi sørger for at overholde vores aftaler, og vores kunder oplever altid en god dialog fra start til slut. Vi går til alle maleropgaver med stor ydmyghed og fokus på de små detaljer – om det arbejdet handler om reparation og vedligeholdelse, nybyggeri, spartling eller andet malerarbejde.  

Kvalitet og service er i fokus hos os

Kvalitet, service og konkurrencedygtige priser

Tilfredse kunder afhænger af kvalitet og service, og derfor er vores vigtigste prioritering også at levere et godt stykke arbejde, der lever op til vores kunders forventninger.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.


Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med alle slags maleropgaver? Kontakt os i dag, så tager vi en uforpligtende samtale om dine behov. Vi bidrager selvfølgelig også gerne med rådgivning eller inspiration til dit projekt.

Mød vores fantastiske team

Maler - Henrik Nielsen

Henrik Nielsen

Maler - Mikki Christensen

Mikki Christensen

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os