Maler til malerarbejde for erhverv

Maler til malerarbejde for erhverv

Skal din virksomhed bruge en erhvervsmaler? Ved at benytte Malerfirma Nielsen & Strate får du en kvalitetsorienteret maler til erhverv.

Vi har været samarbejdspartnere ved mange forskellige byggeprojekter på Sjælland, og kan dermed garantere et gnidningsfrit forløb. Vi anvender miljømærket maling for klimaets, din og ikke mindst dine ansattes skyld.

Erhvervsmaler på Sjælland
Vi hjælper alle typer erhverv med malerarbejdet

Erhvervsmaler: Virksomheder, boligforeninger & byggefirmaer

Hos Malerfirmaet Nielsen & Strate har vi mange forskellige typer erhvervskunder. Vores kunder er alt fra private og offentlige virksomheder til boligforeninger, skoler og hospitaler. Derudover fungerer vi til tider som underleverandør ved større projekter for byggefirmaer og ejendomsudviklere på Sjælland. Vi udfører malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering samt reparation og vedligeholdelse.

Få hjælp til maling af bl.a.:

 • Kontorer
 • Restauranter
 • Hoteller
 • Butikker
 • Skoler
 • Hospitaler
 • Boligforeninger
 • Boligselskaber.

Får du udført malerarbejde af os, så er du desuden dækket af Danske Malermestres garantiordning.

Malerfirma Nielsen & Strate – en troværdig samarbejdspartner

Få en troværdig maler som samarbejdspartner

Det er ikke noget, som kan sænke et byggeprojekt som ineffektive malere, som ikke forstår vigtigheden bag procesoptimering og god kommunikation. Den type maler til erhverv får du heldigvis ikke, når du benytter Malerfirma Nielsen & Strate.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er vores erhvervsmalere:

 • Fleksible og samarbejdsvillige
 • Professionelle og rettidige
 • Ansvarlige og kommunikative
 • Innovative og effektive.

Vores malere til erhverv har stor erfaring med alle teknikker, nye tendenser og områder indenfor malerfaget. Du kan dermed for hjælp til at lige fra spartling, tapetsering og opsætning af filt til maling af facader samt maling af loft, vinduer og væg.

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Kontakt os endelig på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfyld vores kontaktformular, så kan vi vende dine tanker om projektet.

Lad os tage en snak om dit erhvervsprojekt

Har du brug for at vende dine tanker omkring dit næste malerprojekt på Sjælland, få et uforpligtende tilbud eller bestille en maler?

Du er velkommen til at kontakte Malerfirma Nielsen & Strate på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi står klar til at bringe dine visioner til livs gennem ærligt og effektivt malerarbejde af høj kvalitet og faglighed. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vores process som maler til erhverv

Maler til erhverv – vores proces

Efter mange år i malerbranchen har vi erfaret, at gennemsigtighed og klare aftaler er altafgørende for et godt forløb – for os og ikke mindst for dig. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er alle vores erhvervsmalere indforstået med dette, og dét er med til at sikre, at dit malerprojekt bliver en succes.

Så snart du henvender dig, så vil forløbet foregå således:

 • Indledende samtale om projektet
 • Besigtigelse af ejendommen
 • Tilbudsgivning
 • Projektopstart
 • Opfølgning.

Hvis det er muligt, så vil vi altid anbefale, at vi foretager en besigtigelse af ejendommen efter den indledende samtale. Det er med til at sikre, at alle parter er indforstået med projektet omfang og de nødvendige processer. Her vil vi også komme med vores bud på tidens trends og eventuelt påbegynde farveplanlægningen.

Ved større projekter vil der altid blive udført en grundig gennemgang 1 år efter projektets udførelse.

Din maler til erhverv

Få en maler til erhverv i dag

Hos Malerfirma Nielsen & Strate tilbyder vi vores service i forbindelse med maler til erhverv på det meste af Sjælland. Vi udfører særligt mange malerprojekter i Slagelse, Kalundborg, Skælskør, Kalundborg, Korsør, Sorø og Ringsted

Er du interesseret i at vende et projekt? Eller vil du gerne bestille en af erhvervsmalere til dit næste malerarbejde på Sjælland? Så skal du bestemt ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Vi ser frem til at vende dit næste erhvervsprojekt.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os