maler med maling foran malerfirmaets bil

Maler i
Korsør

Står du overfor et større eller mindre projekt, hvor du har brug for en erfaren maler i Korsør? Så står Malerfirma Nielsen & Strate klar til at hjælpe dig med at få det resultat, som du drømmer om!

Vores malerfirma har været i branchen gennem 3 generationer. Vi udfører malerarbejde på hele Sjælland, og du kan være sikker på, at vores malere har sans for detaljen og altid udfører et holdbart malerarbejde. Se vores mange ydelser her på siden.

Maler i Kalundborg maler en væg.
Din maler i Korsør

Vores malere står altid klar til at svinge penslen

Når du benytter Malerfirma Nielsen & Strate, så er du sikker på, at du bliver mødt af en erfaren, kvalitetsorienteret og servicemindet maler på Sjælland. Hos os er kunden altid i centrum, og vi er stolte af at levere førsteklasses malerarbejde til både private og erhvervskunder.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate står vores malere altid klar til at svinge penslen! Uanset om du ønsker at friske dit hjem op med nye farver, eller du står over for et større renoveringsprojekt. Se nogle af vores typiske arbejdsopgaver nedenfor.

Professionelt malerfirma i Korsør
Skal vi hjælpe dig i Korsør?

Hvilke type malerarbejde skal vi hjælpe med?

Hos Malerfirma Nielsen & Strate kan vi hjælpe dig fra A til Z i forbindelse med malerprojekter i Korsør. Vi udfører både malerentreprise for erhverv samt maling af private boliger og lejligheder.

Få hjælp til bl.a.:

Vil du have hjælp af vores maler i Korsør?

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er intet malerprojekt for lille eller for stort – vores erfarne malere står klar med at hjælpe dig med det hele.

Vi har fast kørsel i Korsør, Slagelse, Næstved, Kalundborg, Ringsted og Skælskør, men vi udfører også gerne malerarbejde i nærliggende byer på Sjælland.

Du kan få fat i vores malere ved at ringe på telefon 61 28 30 26 sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre om dit næste malerprojekt!

Malerfirma med erfaring siden 1939
Maler med ekspertise og sans for detaljen

Fordele ved at benytte et malerfirma

At benytte et professionelt malerfirma til dit malerprojekt i Korsør kan have mange fordele, der gør din investering værd. Når du hyrer et professionelt malerfirma, som Malerfirma Nielsen & Strate, får du adgang til ekspertise og erfaring, som sikrer et flot og langvarigt resultat.

Fordelene ved at benytte et professionelt malerfirma
  • Tidsbesparelse – overlad arbejdet til eksperter og fokusér på andre opgaver.

  • Kvalitet – korrekt udført malerarbejde med langvarige resultater.

  • Ekspertise – vi har erfaring med forskellige teknikker og materialer.

  • Hjælp til valg – få råd og vejledning til at vælge den rigtige maling og farve.

  • Omkostningseffektivt – spar penge ved at undgå fejl og unødige omkostninger.

  • Garanti – vi er dækket af Danske Malermestres garantiordning.

Få et strålende resultatet med hjælp fra vores maler

Få et uforpligtende tilbud fra vores maler i Korsør

Hvis du har brug for råd, sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål eller du gerne vil have et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde i Korsør, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Du kan få fat i vores maler i Korsør ved at ringe på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Opdag vores lokalt udførte malerprojekter i Korsør!

Er du nysgerrig efter at se vores imponerende referencer inden for malerarbejde her i Korsør? Så behøver du ikke lede længere! Vi er stolte af at have udført en række fantastiske malerprojekter i vores lokale samfund på Sjælland, og du kan finde nogle af dem præsenteret lige her på denne side.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os