Maler til malerarbejde i forbindelse med nybyggeri

Maler til nybyggeri

Skal du have opført et nyt hus, erhvervsmål eller noget helt tredje? Så har du med sikkerhed brug for en professionel maler, der står klar til at udføre det efterfølgende malerarbejde.

Malerfirma Nielsen & Strate er det rette valg af maler til nybyggeri på Sjælland, hvis du er interesseret i malerarbejde af høj kvalitet, gennemsigtighed i prisen og god kundeservice.

Indvendigt malerarbejde ved nybyggeri
Malerarbejde ved nybyggeri

Nybyggeri – indvendigt og udvendigt malerarbejde

Hos Malerfirma Nielsen & Strate står vores servicemindede malere klar til at hjælpe med hele dit malerprojekt, både indendørs og udendørs. 

Det kan være utrolig gavnligt at gøre brug af et professionelt malerfirma fra start. På den måde kan du få den rette rådgivning i forhold til valg af materialer og farver, samt præsenteret den løsning som egner sig bedst i forhold til dine visioner og ønsker. 

Vi har været et familieejet malerfirma gennem 3 generationer, og siden begyndelse i 1939 har vi sat en ære i at leveret et ærligt malerarbejde af højeste kvalitet. Når du får udført malerarbejde hos Malerfirma Nielsen & Strate, så er du dækket af Danske Malermestres garantiordning. Derudover anvender vi kun miljømærket maling – for din og miljøets skyld.

Din lokale maler
Skal vi hjælpe med nybyggeriet?

Maleropgaver i forbindelse med nybyggeri

Der kan være mange forskellige maleropgaver, der skal tages hånd om, i forbindelse med nybyggeri. Hos Malerfirma Nielsen & Strate kan vi hjælpe med alt fra A-Z, så du får en samlet løsning ét sted.

Vi udfører blandt andet:

Vi har stor erfaring med maling af nybyggeri på Sjælland – om det er en enkelt bygning eller flere. Vil du gerne have et uforpligtende samtale om dit projekt, så skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 61 28 30 26 eller sende en mail til maler@nielsen-strate.dk.

Få et uforpligtende tilbud på dit projekt

Har du svært ved at finde rundt i de mange forskellige tilbud fra diverse malerfirmaer? Ring til os telefon 61 28 30 26, så kan vi tage en god og uddybende samtale om dit projekt og ønsker.

Du har selvfølgelig også mulighed for at kontakte os ved at sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at sætte høre fra dig, og forhåbentligt sørge for at dit nybyggeri bliver taget til nye højder.

Nybyggeri på Sjælland
Vi klarer alt malerarbejde i forbindelse med nybyggeri

Erhvervsmaler – mangler du en samarbejdspartner?

Står din virksomhed overfor opførelsen af et større byggeprojekt, og søger I derfor en samarbejdspartner, der kan stå for malerarbejdet? Hos Nielsen & Strate står vi klar til at sikre at dit nye byggeri får et smukt og professionelt resultat.

Vi kan bl.a. hjælpe med maling af:

  • Lejligheder og huse.
  • Kontorbygninger, butikker, restauranter og lagerfaciliteter.
  • Skoler, biblioteker og parkeringsanlæg.
  • Maskinhaller og bygninger til landbrugsdrift.

Uanset hvilken type bygning, du skal opføre, så kan vores erhvervsmaler hjælpe dig med det efterfølgende malerarbejde.

Få udført malerarbejde ved nybyggeri

Er du interesseret i at høre mere, få et tilbud fra vores maler eller andet? Så er du mere en velkommen til at kontakte os! Ring til os på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfyld vores kontaktformular i dag.

Vi kører i de fleste områder på Sjælland, du kan bl.a. få hjælp af vores:

Vi ser frem til at høre om dit projekt!

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os