Professionelt maler til reparation og vedligeholdelse

Maler til reparation og vedligeholdelse

Har du brug for en professionel maler til reparation og vedligeholdelse, så er du kommet til det rette sted. Malerfirma Nielsen & Strate har over 80 års erfaring, og derfor kan du trygt overlade dit malerarbejde til os. Kontakt os i dag og få hjælp af en erfaren maler til at reparere og vedligeholde dine overflader.

Maler til vedligeholdelse
Vedligeholdelse

Indvendigt- og udvendigt malerarbejde

Hos Malerfirma Nielsen & Strate tilbyder vi både indvendigt og udvendigt malerarbejde. Derfor kan vi hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til at male dit hus, din lejlighed eller din butik.

Vi har stor erfaring inden for mange forskellige maleteknikker, og vi leverer altid et stykke arbejde, der lever op til dine forventninger og ønsker. Det kan f.eks. være almindelig maling, design spartling, fuldspartling eller andre teknikker.

Reparation og vedligeholdelse

Maling og vedligeholdelse af facader

En af de ting der har stor indflydelse på udseendet og holdbarheden af en bygning, er facaden. Derfor er det vigtigt at vedligeholde og male facaden jævnligt. Det kan både være for at holde bygningen pæn og velholdt men også for at sikre, at facaden er beskyttet i alt slags vejr.

Vores malere på Sjælland sørger for professionel maling og vedligeholdelse af facader. På den måde kan du være sikker på, at dit hus eller bygning præsenterer sig pænt og holder i mange år. Vi er medlem af Danske Malermestre, så du er ordentligt dækket, når du får udført malerarbejde af Malerfirma Nielsen & Strate.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 58 37 03 10, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Malerfirma til reparation og vedligeholdelse
Malere

Vedligeholdelse af vinduer og døre

Vinduer og døre er en af de ting i en bygning, der har brug for jævnlig vedligeholdelse, da de ellers kan tage skade. Dette er især vigtigt for at sikre, at vinduerne og dørene fungerer korrekt og kan holde til hård vind og vejr. Når du maler dine vinduer og døre ofte, mindsker du også risikoen for råd og svamp.

Malerfirma Nielsen & Strate tilbyder professionel vedligeholdelse af vinduer og døre, så du kan være sikker på, at de altid fungerer korrekt og ser flotte ud.

Maler til reparation og vedligeholdelse

Få et tilbud på reparation og vedligeholdelse

Vil du have et tilbud på professionelt malerarbejde til reparation og vedligeholdelse? Malerfirma Nielsen & Strate står klar til at hjælpe dig med dit malerarbejdet, så du kan vedligeholde overfladerne både indvendigt og udvendigt. Vores malere har både den nødvendige ekspertise samt udstyret til at give dig et resultat i topkvalitet. 

Kontakt Malerfirma Nielsen & Strate i dag og få et tilbud på maling til reparation og vedligeholdelse. Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit projekt? Ring til os på telefon 58 37 03 10, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfyld vores kontaktformular i dag.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Malerfirma Nielsen & Strate ApS
Følg os