Maling af facader af kompetent malerfirma

Maler til maling af facader

Overvejer du at give dine facader nyt liv? Dét er vi glade for at høre!

Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi stor erfaring med pudsning samt maling af facader, gavle og udvendig renovering. Vores malere står derfor klar til at hjælpe dig med dit malerarbejde på Sjælland – uanset om du er en privatperson, der ønsker facaderenovering, eller en virksomhed.

Maling af facader i beton, træ og puds

Hos Malerfirma Nielsen & Strate tilbyder vi maling af facader i beton, træ og puds. Vi tilbyder maling af facader i alle stande – uanset om din nuværende facade er i dårlig stand eller ikke. Hvis din facade er malet tidligere, så sørger vi for at klargøre bunden i form af afrensning af maling og grunding. Er facaden ny-pudset, så udfører vi en grunding af facaden, inden malingen påføres.

Er der revner i din facade? Vores malere kan også udføre mindre reparationer inden malerarbejdet påbegyndes. Vores malere sørger altid for at yde råd og vejledning, så du får et resultat, som du har glæde af i mange år.

Når du får udført malerarbejde af vores malere, er du derudover altid dækket af vores garantiordning via. Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning.

Se nogle af vores gode referencer!

Få hjælp til maling af facade af kompetent malerfirma

5 fordele ved at få hjælp af et malerfirma

Er du i tvivl, om det kan betale sig at få udført maling af facader af vores maler på Sjælland? Så har vi oplistet et par gode grunde til at overlade ansvaret til kompetente fagfolk.

  • Forbedret udseende – maling af facaden kan give dit hjem eller erhvervsmål et friskt og nyt udseende, hvilket forbedre dens udseende.

  • Øget værdi – en velholdt og nymalet facade kan øge ejendommens værdi, hvilket er en fordel, hvis du overvejer at sælge det i fremtiden.

  • Beskyttelse mod vejr og vind – en korrekt udført maling af facaden beskytter overfladen mod skadelige elementer som regn, sne, sol og forurening, hvilket forlænger bygningens levetid.

  • Forsegling af revner og skader – maling af facaden kan hjælpe med at forsegle små revner og skader, hvilket reducerer risikoen for vandindtrængning og skimmelvækst.

  • Energibesparelse – en velholdt facade med isolerende maling kan forbedre bygningens termiske effektivitet, hvilket kan reducere energiforbruget og dermed energiomkostningerne.

Skal vi tage en samtale?

Vil du gerne komme dit malerarbejde til livs? Uanset om du står overfor en mindre renovering, maling af hus eller har brug for hjælp i forbindelse med tapetsering, spartling eller maling af nybyggeri, så kan vores malere hjælpe dig.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate tager vi gerne en uforpligtende samtale om maling af dine facader, og herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud på projektet.

Ring til os på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfyld vores kontaktformular i dag.

Professionel maling af alle slags facader

Prisen på maling af facade

Vores pris på maling af facader variere afhængig af flere faktorer, såsom størrelse og tilstand af facade, valg af maling og om der er behov for ekstra arbejde som pudsning.

Fælles for alle vores priser er dog, at vi tilbyder konkurrencedygtige priser og lægger vægt på at levere et godt resultat, der er pengene værd. Efter en uforpligtende samtale, så vil vi kunne give dig en pris på maling af facade ud fra dit specifikke projekt.

Hos Malerfirma Nielsen og Strate udfører vi malerarbejde på hele Sjælland – uanset om du skal bruge en maler i Slagelse, maler i Kalundborg eller en maler i Ringsted.

Få et tilbud på maling af facade
Facaderenovering af maler

Få et uforpligtende tilbud på maling af facader

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på maling af facader? Så er du velkommen til at kontakte os, så tager vi en samtale om dit malerprojekt.

Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig!

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os