Malerarbejde ved renovering

Maling ved renovering på Sjælland

Er du på udkig efter en erfaren maler på Sjælland, som kan varetage dit malerarbejde ved renovering? Malerfirma Nielsen & Strate har over 80 års erfaring inden for malerfaget og maler både for private og erhvervskunder. Kontakt os i dag og få en professionel maler, når du skal renovere.

Malerfirma til maling ved renovering

+80 års erfaring indenfor maling ved renovering

Et renoveringsprojekt kan være tidskrævende og omfattende, og af den grund kan det betale sig at overlade opgaven til en professionel maler på Sjælland.

Vi har mere end 80 års erfaring inden for malerfaget og har hermed oparbejdet en stor viden om faget gennem årene. Derfor kan du være sikker på, at vi har den nødvendige ekspertise til at levere et professionelt stykke malerarbejde af høj kvalitet.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du dækket af Danske Malermestres garantiordning. Dét er din sikkerhed for et veludført malerarbejde, som du kan have glæde af i mange år. Vores malere står klar til at hjælpe dig med alt lige fra tapetsering og opsætningen af filt til maling af vægge, vinduer og døre.

Vil du gerne vide mere om vores malerfirma? Læs vores historie i dag.

Malerprojekter ved renovering på Sjælland
Din maler ved renovering

Miljøvenligt malerarbejde

Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi fokus på både kvalitet og miljøvenlighed. Vi anvender kun Svanemærket og EcoLabels maling, som er godkendt af astma- og allergiforbundet. 

Den gamle sundhedsskadelige maling er derfor erstattet med miljøvenlige produkter, der er bedre for bygningen, beboerne og bæredygtigheden. På den måde kan du være sikker på, at vores malerarbejde hverken skader dig eller miljøet.

Ved at vælge en maler, der prioriterer miljøvenlige praksisser, støtter du en bæredygtig tilgang til byggeri og renovering. Det resulterer i et sundere indeklima og en mindre negativ indvirkning på miljøet. Miljøvenligt malerarbejde er en ansvarlig investering i dit hjem og vores planets fremtid.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhvervsmaling – lige fra maling af flyttelejligheder til reparation og vedligeholdelse.

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Stor erfaring med design spartel og microcement

Vil du skabe et rustikt look, når du renoverer? Udover almindelig maling tilbyder vi også design spartelmaling og microcement, som er populære metoder til at skabe unikke og stilfulde overflader. 

Arbejdet med design spartel og microcement kræver præcision og omhyggelig planlægning, hvilket sikrer en langvarig og fejlfri finish. Vores malere har stor erfaring med at arbejde med disse teknikker, og vi kan derfor levere et malerarbejde, der matcher dine ønsker og forventninger. Vi sørger for, at rådgive dig om de bedste teknikker, farver og teksturer til dit specifikke projekt, så du opnår et resultat, der både er smukt og funktionelt.

Læs meget mere om spartling fra Malerfirma Nielsen & Strate. 

maler med maling foran malerfirmaets bil
Renoveringsprojekter på hele Sjælland

Vil du have et tilbud på maling ved renovering?

Søger du professionelt malerarbejde ved renovering? Vores erfarne malere står klar til at hjælpe dig med malerarbejdet – uanset omfanget af renovering. Vi har både den nødvendige ekspertise samt udstyret til at give dig et resultat i topkvalitet. Vi tilbyder malerarbejde på hele Sjælland, men du kan se nogle af vores største områder herunder.

Få hjælp af vores:

Kontakt os i dag for et stærkt tilbud på maling ved renovering. Du er også velkommen til at give os et kald på telefon 61 28 30 26, så vi sammen kan tale om dine visioner og behov.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os