Maling af flyttelejlighed ved fraflytning

Maling af flyttelejlighed ved fraflytning

Søger en maler til maling af flyttelejlighed? Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi over 80 års erfaring inden for malerfaget, og vi tager os af alle slags maleropgaver i forbindelse med fraflytning. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Istandsættelse og maling af flyttelejlighed
Malerarbejde i flyttelejlighed

Professionel istandsættelse ved flytning

Når du fraflytter en lejebolig, er der som regel brug for at blive malet. Det er typisk en del af lejekontrakten, at din lejebolig skal afleveres nymalet. Derfor skal der males vægge, lofter, vinduer, døre, karme, fodpaneler og oftest også døre inden et fraflytningssyn.

Det er en god idé at få professionelle malere til at stå for malingen ved fraflytning af din lejlighed, hvis du vil være sikker på et godt resultat. Udlejer skal nemlig godkende, at malerarbejdet er tilfredsstillende, og det kan derfor blive en dyr fornøjelse at lade uprofessionelle stå for opgaven. For ikke at spilde tid, kræfter og penge kan det bedst betale sig at overlade maling ved fraflytning af en lejebolig til erfarne malere

Vil du gerne have et tilbud? Ring til os på telefon 61 28 30 26, så får du en skarp pris på maling af flyttelejlighed! 

Maling af flyttelejlighed til gode priser
Få styr på lejligheden

Vi udfører alt slags malerarbejde på Sjælland

Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi stor erfaring med mange forskellige typer af maleropgaver. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder på Sjælland med malerarbejde – indvendigt og udvendigt. Som 3. generation i malerfirmaet kan vi med stolthed sige, at vi stadig leverer flotte resultater, som vores kunder er tilfredse med.

Vores malerfirma tilbyder bl.a. malerentreprise til erhverv, maling af hus, maling ved nybyggeri samt maling ved renovering og vedligeholdelse.

Vores malere står derfor klar til at hjælpe med diverse maleropgaver, når du har brug for hjælp til maling af din lejlighed ved fraflytning. Vi er medlem af Danske Malermestre, så du kan være tryg gennem hele processen.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved renovering.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Malerfirma til istandsættelse af flyttelejligheder
Maler til flyttelejligheder

Maling af lejlighed ved fraflytning – pris

Prisen på maling af lejlighed ved fraflytning afhænger af hvor omfattende udbedringer, der er tale om. Det er derfor svært at komme med en præcis pris på maling af lejlighed, da det både kommer an på størrelsen af lejligheden, typen af overflade samt materialer og udstyr.

En ting er dog helt sikkert. Pris hænger sammen med kvalitet, og den bedste kvalitet finder du hos et professionelt malerfirma. Hos Nielsen & Strate går vi ind for gennemsigtighed og konkurrencedygtige priser. Vores lange liste af tilfredse kunder vidner om, at vores service er i top.

Vil du høre mere om din pris på maling af lejlighed ved fraflytning, er du velkommen til at kontakte os. Så skræddersyer vi et tilbud, der imødekommer dine behov.

Maling af flyttelejlighed

Få et uforpligtende tilbud på maling af flyttelejlighed

Ønsker du et uforpligtende tilbud på maling ved fraflytning af din bolig? Hos Nielsen & Strate hjælper vi gerne med maling af flyttelejlighed, så du kan forlade dit tidligere hjem med ro i maven og slippe for ekstra omkostninger fra din udlejer.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud på maling af din flyttelejlighed. Du er også velkommen til at give os et kald, så kommer vi forbi og tager en snak om maling af din lejlighed. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular

Vi glæder os til at istandsætte din lejlighed! 

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os