Malerarbejde på hele Sjælland

Malerarbejde på Sjælland

Søger du et erfarent malerfirma til at varetage dit malerarbejde på Sjælland? Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi over 80 års erfaring inden for malerfaget, og vi udfører malerarbejde for både private og erhverv. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Malerarbejde på Sjælland
Malerarbejde på Vestsjælland
Professionelt malerarbejde på Sjælland

Familieejet malerfirma gennem 80 år

Vi er stolte over, at samme familie har stået i spidsen for at drive Malerfirma Nielsen & Strate siden 1939. Vi er nu 3. generation, der driver firmaet, og vores mange år i branchen har givet os en bred og faglig viden inden for malerfaget samt mange tilfredse kunder.

Vores grundværdier består af god kundeservice og høj kvalitet. Vi er både gennemsigtige i vores kommunikation, arbejdsproces og priser. Herudover bidrager vi gerne med hjælp og inspiration til farveplanlægning og valg af maling.

Alt malerarbejde bliver udført ud fra forskrifterne, hvilket fører til det bedste resultat, som både vi og vores kunder er tilfredse med. Ingen maleopgave er for stor eller lille til os, og vi gør os umage hver eneste gang.

Vil du lære os bedre at kende? Læs mere her.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved renovering og nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Maling af hus og lejligheder

Malerarbejde i forbindelse med hus og lejlighed kan være omfattende, uanset om det er indenfor eller udenfor. Der er mange ting, som skal tages i betragtning, og hele processen kan hurtigt blive besværlig og uoverskuelig. 

Vil du slippe for alle bekymringerne i forbindelse med malerarbejde og på samme tid opnå et pænt resultat? Så er det en god idé at få hjælp fra en professionel maler på Sjælland. Vi har stor erfaring med maling af huse og lejligheder, og vi sørger for, at dit hjem bliver flot, indbydende og lige som du ønsker det.

Malere fra Nielsen Strate står foran firmabil

Din garanti for godt dansk håndværk

Vi bestræber os altid på at levere et godt stykke malerarbejde, og vores kunders tryghed og tilfredshed er yderst vigtig for os. Derfor er vi også medlem af Danske Malermestre, som er vores kunders garanti for håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde. 

På den måde kan du trygt overlade malerarbejdet til os, og skulle der imod alt forventning gå noget galt, er du omfattet garantiordningen via Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning.

Vores mange år i branchen er endnu en blåstempling på, at vores håndværk er i orden. Derfor benytter vi os kun af de bedste produkter og materialer til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Har du brug for malerarbejde til erhverv?

Hos Malerfirma Nielsen & Strate hjælper vi også med malerarbejde for erhvervskunder. Vores maleropgaver for erhverv omfatter typisk renovering og vedligeholdelse for boligselskaber, offentlige institutioner og virksomheder. Med professionel hjælp til malerarbejdet, kan du og dine kollegaer koncentrere jer om de daglige arbejdsopgaver.

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Uanset om arbejdspladsen skal skifte kontor og har brug for ny maling, eller virksomhedens udvendige facade trænger til en kærlig hånd, er vi behjælpelige

Få hjælp til malerarbejdet

Få et tilbud på malerarbejde på Sjælland

Mangler du en kompetent maler til at varetage dit malerarbejde på Sjælland? Som erfarent og veletableret virksomhed har Malerfirma Nielsen & Strate stor erfaring med alt slags malerarbejde for både privat- og erhvervskunder.

Vi bestræber os på at være dit foretrukne malerfirma på Sjælland, og derfor er kvalitet og kundeservice vores topprioriteter. Skal du bruge en maler i Ringsted, Kalundborg, Næstved, Korsør, Sorø eller måske en maler i Slagelse? Så står vi klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag og få et skarpt tilbud fra vores malere til dit projekt. Du er også velkommen til at give os et kald, så kommer vi forbi og tager en snak om dit malerarbejde. Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os