Maler i Kalundborg maler en væg.

Maling af
væg på Sjælland

Søger du en pålidelig maler til maling af væg på Sjælland? Malerfirma Nielsen & Strate har over 80 års erfaring inden for malerfaget, og vi sørger altid for, at du får det bedste resultat. 

Kontakt os i dag og lad en professionel maler stå for din maling af væg.

Professionel maler til maling af væg

Erfaren maler til maling af væg

Hvis du ønsker det bedste resultat, når din væg skal males, er erfaring et nøgleord. Forarbejdet er f.eks. mindst lige så vigtigt som selve malingen. Godt begyndt er nemlig halvt fuldendt, og derfor får du også det bedste resultat ved at anvende erfarne malere til maling af væg.

Hos Nielsen & Strate har vi alt det fornødne malerudstyr samt maleteknik til at give dine vægge nyt liv. Vores mangeårige erfaring giver dig den højeste standard, når du skal have malet vægge.

Vi sørger for:
Malere til maling af væg
Skal vi stå for din maling af væg på Sjælland?

Maling af væg i alle slags farve

Kun din fantasi sætter grænser for, hvordan dine vægge skal se ud. Vi tilbyder maling af væg i alle slags farver. Det giver dig mulighed for at sætte dit helt eget personlige præg på rummet.

Det kan gøre en stor forskel for rummets udtryk, når der kommer nye farver ind. Uanset om det er i dit private hjem eller i din virksomhed, så vil en maling af væggene altid være indsatsen værd. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du dækket af Danske Malermestres garantiordning.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Giv din vægge nyt liv
Maling af vægge

Giv dine vægge liv med design spartling

Vil du give dine vægge nyt liv og et personligt præg, er spartling med microcement eller indfarvet spartling det perfekte valg. Både microcement og indfarvet spartel kommer i mange forskellige farver og er blevet en særlig populær løsning til at skabe unikke vægge med struktur.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate har vi stor erfaring med både fuldspartling og design spartling, og vi hjælper gerne med at give dine vægge nyt liv. Læs mere om spartelmaling.

Malerfirma til alt slags maling af væg
Få en maler til at stå for maling af væg

Få et tilbud på maling af væg i dag

Ønsker du maling af væg med et flot og holdbart resultat? Vi tilbyder professionel maling af væg, og vi har både den nødvendige erfaring og udstyret til at give dig et resultat i topkvalitet – uanset hvilket udtryk du ønsker.

Kontakt os i dag for et stærkt tilbud på maling af væg. Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os