maler med maling foran malerfirmaets bil

Maler i
Skælskør

Få hjælp til malerprojektet af vores maler i Skælskør. Så er du kommet til det rette sted. Malerfirmaet Nielsen & Strate er et stolt og professionelt malerfirma med mange års erfaring i branchen. Gennem årene har vi erhvervet os stor erfaring indenfor alle former for maleropgaver lige fra maling ved flytning til maling af større nybyggerier. Vi har et stort fokus på altid at være pålidelige, professionelle og levere et resultat af højeste kvalitet.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med et malerprojekt i Skælskør, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Vi kører til projekter i Skælskør og omegn
Din maler

Familieejet virksomhed siden 1930’erne

Malerfirmaet Nielsen & Strate er en familieejet virksomhed, der er blevet drevet i 3 generationer. Vi har rødder helt tilbage i 1930’erne, og gennem årene har vi opbygget et stærkt ry for at levere kvalitetsarbejde til vores kunder – uanset størrelse og omfang af projektet. Vi er stolte af at kunne sige, at mange af vores kunder er henvist til os af tidligere kunder, der har været tilfredse med vores arbejde.

Det skyldes formodentligt vores store fokus på at levere en tryg oplevelse for kunden igennem alle dele af projektet. Vi sørger altid for, at både pris og arbejdsprocesser er gennemsigtige, så der ikke opstår tvivl eller usikkerhed undervejs. Vi går herudover ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så du er sikret et resultat, som du kan have glæde af i mange år.

To malere fra malerfirmaet nielsen strate spartler væg i Skælskør

En bred vifte af maleropgaver

Vores mange år i branchen gør, at vi er i stand til at varetage alle slags malerprojekter for private og erhverv. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er du samtidig omfattet vores garantiordning – Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning

Vi kan med glæde hjælpe dig med at male eller tapetsere din bolig, kontor eller butik. Hvis du har et større projekt, som du ønsker vores syn på, tilbyder vi også rådgivning. Uanset hvad din opgave er, kan vi garantere, at vi har den erfaring og ekspertise, der skal til for at udfører projektet.

Lad os tage en uforpligtende samtale om dit projekt i Skælskør

Ønsker du et tilbud fra et malerfirma i Skælskør, eller skal du blot have vores syn på dit projekt? Så er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi lytter gerne til dine ønsker og krav for at kunne give dig et tilbud, der passer til både dit budget og drømme. Vores malere udføre både malerarbejde for erhverv og private.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 61 28 30 26, du kan sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre om dit projekt i Skælskør! 

Din professionelle maler i Skælskør
Sans for detaljen

Kompetente malere med specialviden

Hos Malerfirmaet Nielsen & Strate møder du et kompetent team af malere, som er specialiseret indenfor malerarbejde, spartling og tapetsering. Du vil derfor få en maler med den rette ekspertise, der skal til for at udføre enhver maleropgave af høj kvalitet.

Vi er klar til at hjælpe dig med alt fra enkelte vægge til store renoveringsprojekter.

Vi udfører blandt andet:
Maler hvis væg med malerrulle

Få hjælp af vores maler i Skælskør

Hvis du mangler en erfaren og professionel maler i Skelskør, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi varetager alle former for maleropgaver og tilbyder herudover rådgivning og vejledning til kommende projekter. 

Vi har fast base i Korsør men udfører malerarbejde på hele Sjælland. Mangler du en maler i Slagelse, Kalundborg eller Skelskør, er du velkommen til at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os