Maler til maling af døre

Har dine døre mistet deres glans? Maling af døre den oplagte løsning, hvis dine døre skal genopfriskes eller have et andet udseende.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate står vi altid klar til at udføre dit indvendige malerarbejde, uanset om det er maling af vægge, maling af vinduer, maling af loft eller det er dørene, som er i fokus.

Maling af indvendige og udvendige døre
Professionel maling af døre

Maling af alle slags døre

Hos Malerfirma Nielsen & Strate står vi klar til at udføre malerarbejde på alle slags døre. Uanset om det drejer sig om indvendige eller udvendige døre, kan vores erfarne malere sikre, at dine døre får en flot og langvarig finish, der passer til dit hjem og din stil.

Der er stor forskel på døre, både i forhold til størrelsen, udformningen og selve standen. Vores malere har erfaring med maling af alle slags døre, herunder træ, metal og glasfiberdøre. Vi har ekspertise inden for forskellige typer maling og teknikker, så vi kan vælge den bedste løsning til netop dine døre.

Ønsker du, at malingen påføres i et bestemt design? Så er vores malere de helt rette til opgaven, du kan se nogle af vores tidligere maleropgaver.

Malerfirma til maling af døre

Hvad er prisen på maling af døre?

Der er ikke en fast pris på maling af døre, da prisen afhænger af flere forskellige faktorer.

Vi fastsætter bl.a. prisen ud fra:

  • om døren skal males i en ny farve.
  • om døren det er en “almindelig” dør.
  • om dørkarmen også skal males.
  • antallet af lag maling.

Hos Nielsen & Strate er du dog altid sikker på at få en god pris på maling af døre, og prisen afhænger i meget af selve malerprojektet. Ring til os på telefon 61 28 30 26, så kan vi vende dine behov. Derudover er du altid omfattet af vores garantiordning via. Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning.

Skal vi tage en uforpligtende samtale? 

Skal vi forny udseendet på dine døre? Om du allerede ved, hvad du vil have, eller du har brug for råd og vejledning i forbindelse med malingen af dine døre, så kan vores malere hjælpe med dit malerprojekt på Sjælland.

Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular i dag. Så sørger vi for, at du får et uforpligtende tilbud på dit projekt – og selvfølgelig til en god pris!

Maling af døre på Sjælland
Få flotte nye døre

Alt indenfor indvendigt malerarbejde på Sjælland

Hvis du står overfor en større indvendig renovering, så kan du også hente hjælp hos os fra Malerfirmaet Nielsen & Strate. Uanset om du blot skal have hjælp til maling af døre, eller du vil have hjælp til flere maleropgaver, så står vores malere klar. Se nogle af vores maleropgaver herunder.

Vi udfører bl.a.:

Maling af døre
Giv dine døre nyt liv

Vil du have et tilbud på maling af døre?

Har du brug for at vi tager en samtale om dit kommende malerprojekt, vil du have et uforpligtende tilbud eller noget helt tredje? Så står vores malere klar til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi udfører malerarbejde på hele Sjælland – og vi har særligt malerprojekter i Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Skælskør.

Vi glæder os til at høre fra dig.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os