Maler fra malerfirmaet nielsen strate står ved firmabil

Maler i
Ringsted

Skal du bruge en erfaren, ærlig og rettidig maler i RIngsted? Så er Malerfirma Nielsen & Strate det perfekte valg af maler. Vi har været i branchen gennem 3 generationer, vi har sans for detaljen og vi udfører malerarbejde for både private og erhverv.

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores arbejdsområder, så kan du med fordel læse med her på siden. Alternativt kan du ringe direkte til os på telefon 61 28 30 26.

En maler der kan sit kram
Få hjælp af en lokal maler i Ringsted

En lokal maler, der kan sit kram

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er vores malere altid villige til at gå et ekstra mil, så vi er sikre på, at I har glæde af malerarbejdet i de næste mange år. Vi udfører både malerarbejde for private samt maling til erhverv på Sjælland, hvor solidt håndværk, prisgennemsigtighed og service er i fokus.

Vores malere i Ringsted udfører bl.a.:

Om dit malerprojekt omhandler maling af nybyggeri, malerarbejde ved renovering eller der skal males i forbindelse med reparation og vedligeholdelse, så kan vi hjælpe dig.

Kom i gang med malerarbejdet i Ringsted
Malerfirma til opgaver i Ringsted

Vores garanti på malerarbejde i Ringsted

Det er et hav af forskellige malerfirmaer i Ringsted og omegn, og det kan derfor være svært at vurdere hvilken maler, man skal vælge. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate anvender vi kun miljøvenligt maling, der hverken skader indeklimaet i boligen eller miljøet. Derudover er du altid dækket af vores garantiordning hos Danske Malermestre – og netop dette er vigtigt, når du træffer dit endelige valg af maler

En indledende samtale er afgørende, hvis du skal træffe det rigtige valg. Her kan du hurtigt fornemme, om maleren, du taler med, forstår dine ønsker, tidens trends og er prioritere et godt samarbejde. Hvis du er interesseret I at høre mere om vores malerarbejde i Ringsted, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Skal vi vende dit malerprojekt i Ringsted?

Det kan være en jungle af finde rundt i nutidens mange tendenser og trends, og her kan det være en god hjælp at få rådgivning af en erfaren maler. 

Hvis du er interesseret i at tage en uforpligtende samtale, indhente et uforpligtende tilbud eller noget helt tredje, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig – og forhåbentligt bliver dit foretrukne valg af maler i Ringsted! 

Dit kompetente malerfirma i Ringsted
Maler med sans for detaljerne

Maler til nybyggeri, ombygninger og tilbygninger

Skal du i gang med et nybyggeri, en ombygning eller en tilbygning? Så er det en god idé at få hjælp af en erfaren maler, når du skal i gang med malerarbejdet. Vores malere kan både hjælpe dig med at vælge de rigtige farver og materialer samt rådgive dig om de nyeste tendenser.  

Populære maler-tendenser er bl.a.:
  • Spartling med microcement

  • Spartling med indfarvet spartel

  • Mønster maling

  • Faux maling

  • Ombré vægmaling.

Professionel maler gennem 3 generationer

Skal vi bringe dine visioner til livs?

Vi er altid interesseret I at tage en uforpligtende samtale om eventuelle malerprojekter og komme med vores anbefalinger til projektet.

Hvis du skal have udført malerarbejde i et andet sted på Sjælland, så kører vi i de fleste byer. Få hjælp en af vores malere i blandt andet Kalundborg, Korsør, Næstved, Ringsted, Sorø , Skælskør og Slagelse.

Skal du have fat i os? Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os