Maling af hus

Indvendig- og udvendig maling af hus

Hvis du har fået malet dit hus før, så ved du, at det kan være noget af en opgave – uanset om du blot skal have malet indvendigt eller udvendigt.

Ved at benytte et professionelt malerfirma, som Malerfirma Nielsen & Strate, er du sikker på at din maling af hus bliver udført korrekt, gnidningsfrit og ikke mindst til tiden. Hvis du er interesseret i en uforpligtende samtale, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du er dækket af vores garantiordning hos Danske Malermestre.

Indvendig maling af hus
Maler til maling af hus på Sjælland

Indvendig maling af hus

De fleste malerfirmaer kan udføre indvendig maling af hus, men det rigtige spørgsmål at stille er, “hvem kan give dig det resultat, som du drømmer om?”.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er det først og fremmest vigtigt for os, at det indvendige malerarbejde bliver udført med miljømærket maling, så du bibeholder et sundt indeklima i dit hus. Dernæst tilbyder vi en jordnær, uddybende og informativ rådgivning, så vi er sikre på, at du får glæde af resultatet i de næste mange år. Vi maler i forbindelse med nybyggeri, renovering eller i forbindelse med reparation og vedligeholdelse.

Typiske arbejdsområder ved indvendig maling af hus er:

Malere fra malerfirmaet Nielsen Strate i Næstvæd
Maler til udvendig maling af hus

Udvendig maling af hus

Udvendig maling af hus, facaderenovering og udvendig renovering – kært barn har mange navne.

Ved udvendig renovering er det vigtigt, at du benytter en kompetent maler, hvis du drømmer om et langtidsholdbart resultat. Vejret i Danmark er ustabilt, og det stiller høje krav til materialer, beskyttelse og ikke mindst efterbehandlingen. Hos Malerfirma Nielsen & Strate er vores malere eksperter i udvendig vedligeholdelse af hus og alle de dertilhørende arbejdsområder.

Typiske arbejdsområder ved udvendig maling af hus er:

  • Maling af gavle og udhæng.
  • Maling af udvendige døre og vinduer
  • Maling af terrasser og altaner
  • Maling af udestuer
  • Maling af træfacader, stenfacader og pudsede facader.

Skal vi sørge for at den udvendige del af din bolig fremstår som ny? Så er du mere en velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Overvejer du at få malet dit hus?

Er det på tide, at du tager skridtet og får sat gang i den udvendige maling af dit hus? Lad os tage en uforpligtende samtale, hvor vi vender dine ønsker og behov.

Hos Malerfirma Nielsen & Strate er intet projekt for lille eller for stort. Du kan ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Så snart vi har talt om dine forventninger til det endelige resultat, dit budget og husets nuværende stand, så kan vi skræddersy den løsning, som passer til dine behov.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Pris på maling af bolig
Malerfirma til professionel maling af hus

Konkurrencedygtige priser
på maling af hus

Beslutningen om at få malet dit hus, er en god måde at forbedre dit hus udseende samt beskytte det mod det danske vejr. Det, der holder de fleste fra at påbegynde malerarbejdet, er ofte prisen på maling af hus. Det er derfor vigtigt, at benytte en maler der tror på gennemsigtighed og konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Malerfirma Nielsen & Strate finder vi altid den bedste løsning til dit projekt og ikke mindst budget. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller vores service.

Det er værd at huske på, at indvendig- og udvendig renovering er en investering i dit hus – og det kan ofte betale sig. Udover at det forbedre udseendet på dit hus, så kan det også være med til at øge værdien på huset i forbindelse med fremtidig udlejning og salg.

Vi udfører malearbejde på hele Sjælland
Invester i din bolig med maling af hus

Få et uforpligtende tilbud
på maling af hus

Vil du gerne vide mere om vores malerfirma, vores kerneydelser eller bestille en indvendig og/eller udvendig maling af din bolig? Så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi udfører malerarbejde på hele Sjælland – primært i Slagelse, Kalundborg, Næstved, Korsør, Skælskør, Sorø og Ringsted.

Du har mulighed for at ringe til os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre mere om dit næste malerprojekt.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os