Maler i Sorø

Erfaren
maler i Sorø

Søger du et erfarent, pålideligt og veletableret malerfirma? Så kan du indstille søgningen, da Malerfirma Nielsen & Strate er det rette valg af maler i Sorø.

Vores malerfirma er familieejet, og har eksisteret siden 1939. Kvalitet, service og konkurrencedygtige priser er omdrejningspunktet ved alle vores malerprojekter på Sjælland. Her på siden kan du læse mere om vores malerarbejde i Sorø.

maler-hvid-vaeg-med-malerrulle
Skal vi stå for dit malerarbejde?

Malerfirma til private og erhverv

Malerfirma Nielsen & Strate er et professionelt og pålideligt malerfirma, der tilbyder en bred vifte af maleropgaver til både private og erhvervskunder. Med fokus på kvalitet, effektivitet og kundetilfredshed har vi opbygget et solidt ry i branchen og etableret os som et af de foretrukne malerfirmaer i Sorø og omegn.

For private kunder tilbyder vi alt fra indvendig og udvendig maling af boliger og lejligheder til tapetsering, spartling og maling af træværk. Vores malere tager hensyn til dine ønsker og behov og arbejder omhyggeligt for at skabe smukke og holdbare resultater.

For erhvervskunder leverer vi effektive og professionelle malerløsninger, der omfatter kontorer, butikker, hoteller, skoler og industrielle bygninger. Vi forstår vigtigheden af at minimere driftsforstyrrelser. Derfor planlægger vi vores arbejde omhyggeligt for at sikre en god proces og rettidig færdiggørelse af malerarbejdet.

Maler hvis væg med malerrulle
Maler og malerfirma i Sorø

Vores malere er specialister i malerarbejde i Sorø

Hos Malerfirma Nielsen & Strate forstår vi, at hvert malerprojekt er unikt, og vores malere tager derfor altid højde for dine individuelle ønsker og behov. Uanset om du har brug for malerarbejde i dit hjem, din virksomhed eller et andet sted, vil vores malere sørge for at levere en omhyggelig og professionel service.

Vi bruger kun de bedste materialer og miljømærket maling, så du kan være sikker på, at dit malerarbejde vil se flot ud i mange år fremover. Derudover er vi forsikret gennem Danske Malermestre

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine malerbehov, og lad os vise dig, hvorfor vi er det rigtige malerfirma for dig.

Vil du gerne høre mere om vores malerfirma? 


Hos Malerfirma Nielsen & Strate udfører vi alt indenfor indendørs- og udendørs malerarbejde på Sjælland til UG.

Hvis du er interesseret i at tage en uforpligtende samtale, så kan du ringe på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for, at du får god rådgivning og et uforpligtende tilbud på projektet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi udfører alle slags maleropgaver
Familieejet malerfirma siden 1939

Se vores primære maleropgaver

Uanset, om du skal have hjælp til en eller flere maleropgaver, så står vores malere klar til at hjælpe dig med at få et flot resultatet. Se nogle af vores primære maleropgaver i oversigen herunder!

Vi udfører blandt andet:

Maler fra malerfirmaet nielsen strate står ved firmabil

Skal vi være din maler i Sorø?

Hvis du har spørgsmål, eller blot vil vende dit kommende malerprojekt, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vi kører ofte i Sorø, Næstved, Kalundborg, Korsør, Slagelse, Ringsted og Skælskør, men vi udfører også gerne malerarbejde i nærliggende byer på Sjælland.


Du kan få fat i vores malerfirma ved at ringe på telefon 61 28 30 26 sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre om projektet!

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os