Maling af vinduer på Sjælland

Maling af vinduer på Sjælland

Malerfirmaet Nielsen & Strate tilbyder maling af vinduer på hele Sjælland. Vi har mange års erfaring i branchen og ved, hvordan man leverer flotte resultater, der holder i mange år. Det er især en god idé at male vinduerne, hvis de er blevet slidte eller falmede med tiden.

Vi tror på, at grundighed i både kunderelationen og malerarbejdets udførelse er altafgørende for et godt resultat. Vores malere står klar til at hjælpe dig med at fornye dine vinduer på hele Sjælland.

Malerfirma til maling af vinduer
Maler til istandsættelse af vinduer

Professionelt malerfirma til maling af vinduer

Vores malerfirma tilbyder professionel maling af vinduer – indendørs og udendørs. Hos Malerfirma Nielsen & Strate starter vi altid med at rense dine vinduer, så der er rent og tørt, og malingen dermed kan fæste. Hvis der er gammel maling som er falmet eller flosset, så fjerner vi også dét, inden vi påbegynder malerarbejdet

Vi starter med at påfører grundmaling, som også muliggøre at malingen bedre kan fæste og dække eventuelle skader på vinduet. Herefter påfører dit valg af maling. 

Malerarbejde til maling af vinduer
Malere til vinduer og paneler

Gode grunde til at få malet dine vinduer

Der er mange gode grunde til at få malet dine vinduer. Vi har oplistet nogle af de bedste herunder.

Maling af vinduer kan bl.a.:
  • Give et friskt og nyt look til dit hjem eller din virksomhed.

  • Forbedre isoleringen ved brug af rette produkter.

  • Forlænge levetiden på dine vinduer og forebygge skader.

  • Øge værdien af dit hjem.

Har du brug for mere end maling af vinduer? Vi udfører også maling af vægge, loft og døre samt tapetsering og spartling.

Skal vi tage en uforpligtende samtale om dit malerprojekt?

Hvis du står overfor et større eller mindre malerprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Hos Malerfirma Nielsen & Strate stræber vi efter at blive din foretrukne maler på Sjælland. Vi håndterer alt slags malerarbejde for private og erhverv – lige fra maling af flyttelejligheder til maling ved nybyggeri.  

Du har mulighed for at kontakte os på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. 

Vi glæder os til at høre om dit projekt! 

Maler fra malerfirmaet nielsen strate står ved firmabil
Kompetent maler med flair for vinduer

Malerarbejde for private og erhverv

Vi tilbyder malerarbejde både for private og erhverv. Uanset om du ønsker at få malet dine vinduer i dit hjem, din butik eller andet, har vi den erfaring og ekspertise, der skal til for at levere flotte resultater.

 Står du overfor en større renovering af dine bolig eller erhvervsejendom? Hos Nielsen & Strate har vi flere eksterne samarbejdspartnere – tømrer, murer, gulvsliber og i forbindelse med rengøring. Kontakt os endelig, hvis du skal have samlet et kompetent team indenfor samtlige håndværkerfag, så klarer vi det. 

Læs mere om vores malerfirma gennem 3. generation.

Vi kører på hele Sjælland
Maling af vinduer på hele Sjælland

Få malet din vinduer i dag

Hvis du ønsker at få malet dine vinduer, er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at give dine vinduer et flot og holdbart resultat. Kontakt os i dag, og lad os tage en samtale om dine muligheder. 

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os