Vores referencer

Er du interesseret i at se vores tidligere malerprojekter på Sjælland?
Så kan du finde nogle af dem her på siden. Slagelse & Sorø Kommune

Malerfirma Nielsen & Strate har igennem mange år været håndværksmæssig leverandør når det gælder vedligehold af de kommunale ejendomme og institutioner. Det gælder både indvendig og udvendig vedligeholdelse.
Opgaverne spænder over alt fra større ombygninger/renoveringer til mindre drift og vedligeholdelses projekter. Nielsen & Strate var eksempelvis involveret på projektet ’Broskolen’. Hvor vi i samarbejde med en lokal tømrermester, delvist ombyggede og nybyggede den nye Indskoling mellem nærliggende Børnehave og Broskolen.
Se nærmere beskrivelse af projektet under referencer.

På alle de projekter vi udfører for Kommunen prioriterer vi i høj grad kun at benytte materialer der er certificeret med Svanemærket, Eco-Label og Astma-Allergimærket.

Boligselskaber

I gennem flere årtier, har vi udført malerarbejde for boligselskaber i forbindelse med fraflytninger. 
Samarbejde, koordinering, tidsplan og kvalitet er nogle af de nøgleordene der gør sig yderst gældende for, at istandsættelsen af et lejemål forløber problemfrit.
Oftest fungere maleren som en slags hovedentreprenør på de enkelte lejligheder. Det er derfor op til maleren at projektstyre disse istandsættelser. Det går kun godt, hvis man har gode samarbejdspartnere til at hjælpe.

Herunder er nogle af de Boligselskaber vi samarbejder med.

• Bolig Korsør
• Skælskør Boligselskab
• Fasanhavens Boligselskab – Korsør
• Boligselskabet FOB – Slagelse

Ud over den almindelige istandsættelse ved fraflytninger, bidrager vi også med vedligeholdelse af Boligselskabernes ejendomme. Det kan for eksempel være vedligehold af kældergange, vaskeri, trappeopgange og lign. Eller udvendig vedligeholdelse af træværk, skure, hegn, plankeværk, maling af facader, vinduer og meget andet.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejder. Så kontakt os endelig hvis I er interesseret i, at høre hvad Malerfirma Nielsen & Strate kan tilbyde jeres virksomhed.

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os