Malere fra malerfirmaet Nielsen Strate i Næstvæd

Malerfirma og
maler i Næstved

Har du brug for en maler i Næstved? Så er du landet det helt rigtige sted! Malerfirmaet Nielsen & Strate har eksisteret siden 1939, og vi er stolte af, at den nu bliver drevet af 3. generation.

God service, prisgennemsigtighed og malerarbejde af høj kvalitet har været omdrejningspunktet siden vi startede, og det er stadig tilfældet den dag i dag. Vi tilbyder alt lige fra tapetsering, spartling og maling af facader til maling af nybyg og malerentreprise.

Læs mere om vores malerfirmas malerarbejde i Næstved her på siden.

Malerprojekter i Næstved
Malerfirma i Næstved

Indvendigt og udvendig malerarbejde – med garanti

Malerfirma Nielsen & Strate tilbyder professionel malerservice til både private og erhvervskunder i Næstved, og vi tager stolthed i at levere resultater, der overgår dine forventninger. Vores malere udfører alt indenfor indvendigt- og udvendigt malerarbejde – rettidigt, professionelt og med god service.

Når du benytter en maler fra Malerfirma Nielsen & Strate, er du derudover sikret et malerarbejde af høj kvalitet. Du vil automatisk blive dækket af vores garantiordning hos Danske Malermestre. Vores garantiordning sikrer dig, at vi står inde for vores arbejde og de materialer, vi bruger. Skulle der opstå problemer, såsom afskallet maling eller farveændringer, inden for garantiperioden, vil vi rette op på fejlen uden ekstra omkostninger for dig.

maler-hvid-vaeg-med-malerrulle
Malerfirma der står klar til service i Næstved

Malere til alt slags malerarbejde i Næstved

Vil du gerne spare tid og besvær i forbindelse med dit næste malerprojekt? Vi står altid klar til at svinge penslen og give dig en hjælpende hånd. Vi udfører malerarbejde for private og erhverv på Sjælland, og du kan se nogle af vores typiske arbejdsopgaver herunder.

Vil du gerne høre mere om vores malerfirma?

Hvis du er interesseret i at tage en uforpligtende samtale, så kan du ringe på telefon 61 28 30 26, sende en mail til maler@nielsen-strate.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så sørger vi for, at du får den rette vejledning og ikke mindst pris på dit malerprojekt.

Vores malere har fast service i blandt andet Næstved, Korsør, Slagelse, Kalundborg, Ringsted og Skælskør, men vi udfører også gerne malerarbejde i nærliggende byer på Sjælland.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Maleropgaver fra A til Z i Næstved
Malerfirma siden 1939

Læs mere om vores tidligere malerprojekter

Vi tror på, at vores arbejde taler for sig selv, og vi er stolte af at dele nogle af vores tidligere malerprojekter på Sjælland.

Vi opdaterer løbende vores referenceside med spændende projekter for erhvervskunder og private. Se blandt andet vores malerentreprise i forbindelse med ombygningen og udvidelsen af kontorrummene i Jobhuset i Slagelse, samt vores arbejde som underentreprenører ved opførelsen af seniorbofællesskabet i Korsør.

Maler i Kalundborg maler en væg.

Få hjælp af vores malerfirma i Næstved

Står du overfor et større eller mindre malerprojekt, hvor du har brug for at have et erfarent malerfirma med på sidelinjen? Så skal du ikke tøve med at kontakte os i dag.

Du kan få fat i vores maler i Næstved ved at ringe på telefon 61 28 30 26, send en mail til maler@nielsen-strate.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Vi ser frem til at høre om dit kommende projekt i Næstved!

© Malerfirma Nielsen & Strate
Medlem af Danske Malermestre

Sitemap

Malerfirma
Nielsen & Strate ApS

Følg os